A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Хліб пшеничний та хліб житньо - пшеничний

Дата: 12.02.2024 14:57
Кількість переглядів: 43

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі : Хліб пшеничний, хліб житньо - пшеничний ДК 021:2015:15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби. Відкриті торги. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-01-000443-a.
 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Повноцінне здорове харчування — важливий  фактор одужання пацієнта. Саме тому у Міністерстві охорони здоров’я Наказом № 931 був затверджений Порядок організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров'я. Система лікувального харчування побудована на основі  достатності та збалансованості харчування. Це означає, що харчування хворих проектується відповідно до фізіологічних потреб здорової людини у харчових речовинах та енергії. На основі інформації про особливості патогенезу хворого, клінічний перебіг та стадії хвороби, рівень та характер метаболічних зрушень медичні працівники вносять корективи до показників окремих харчових речовин та складають меню-розкладку.  При лікувальному харчуванні хворих необхідно враховувати харчовий статус хворого, його індивідуальних потреб у нутрієнтах та клінічний стан; відповідно до фізіологічних потреб визначити необхідну кількість мікронутрієнтів (білків, жирів, вуглеводів). Всіх хворих поділяють за харчовим статусом відповідно до індексу маси тіла. Згідно з цією класифікацією існує три групи людей: хворі з гіпотрофією, нормотрофією та гіпертрофією. Залежно від групи розробляється стандартний раціон для дорослих осіб. На основі харчового статусу Нормами харчування на одного хворого на день у закладах охорони здоров’я відповідно до профілю також визначається добова кількість основних продуктів харчування.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

 

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої замовником та обсягу фінансування.

Очікувана вартість закупівлі: 498 000,00 гривень

Строк поставки  – 31.12.2024 р.

 

 

 

 

 

 

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

 

Найменування предмета закупівлі

Опис та характеристика товару

Одиниця виміру

Кількість

1

Хліб пшеничний

Хліб повинен бути випечений з борошна пшеничного першого або вищого ґатунку. Хліб має бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок і слідів непромісу.  В хлібі не допускаються сторонні домішки, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороб та плісняви. Смак властивий даному виду, без стороннього присмаку. Колір золотистий. Форма округла, овальна або довгасто-овальна, відповідна до хлібної форми, в якій проводилася випічка, повинна бути без ознак пошкоджень, деформацій, без притиску. Поверхня без великих тріщин і підривів, без забруднення.

Упаковка має бути цілісною, міцною, чистою, сухою, не зараженою шкідниками й не мати сторонніх запахів.

Виготовлений у відповідності до умов ДСТУ7517:2014 «Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови».

кг

8000

2

Хліб житньо – пшеничний

Хліб повинен бути випечений з борошна житньо-пшеничного першого або вищого ґатунку. Хліб має бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок і слідів непромісу.  В хлібі не допускаються сторонні домішки, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороб та плісняви. Смак властивий даному виду, без стороннього присмаку. Колір – коричневий. Форма округла, овальна або довгасто-овальна, відповідна до хлібної форми, в якій проводилася випічка, повинна бути без ознак пошкоджень, деформацій, без притиску. Поверхня без великих тріщин і підривів, без забруднення.

Упаковка має бути цілісною, міцною, чистою, сухою, не зараженою шкідниками й не мати сторонніх запахів.

Виготовлений у відповідності до умов ДСТУ4583:2006 «Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна»

 

кг

12000

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора