A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Привітання до дня медичного працівника

Дата: 16.06.2021 10:41
Кількість переглядів: 96

День медичного працівника у 2021 році в Україні припадає на неділю, 20 червня. Відзначають це свято на державному рівні вже понад 35 років. Саме тих, хто поклав своє життя на служіння людському здоров'ю вшановують у День медика. Не існує мети вищої, ніж дати можливість людині пройти свій життєвий шлях без хвороб. Саме медичний працівник першим кидає виклик хворобам, саме медик допомагає побороти ці хвороби наперекір всім негараздам та труднощам.

У переддень свята висловлюємо всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість.

Сьогодні в КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» працює  561 чоловік, з них – 100  лікарів та 228 – середнього медичного персоналу. Майже половина з них мають вищу та першу кваліфікаційну категорії, що свідчить про високий професіоналізм.

У цьому жертовному, щоденному служінні часто  медик не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі вони  поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час  пандемії COVID-19 наші медики самовіддано встали  на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із них виконує надважливу функцію лікування та порятунку пацієнтів: чи то на прийомі в поліклініці,чи в стаціонарних відділеннях, чи в операційній. Їх талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.
               Тож успіхів Вам у цій благородній справі! Прийміть побажання міцного здоров'я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!  Нехай же Господь за Вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора