A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Надання амбулаторної вторинної медичної допомоги дорослим та дітям.

Дата: 02.05.2023 14:14
Кількість переглядів: 18

  Щоб отримати швидко та в необхідній кількості медичну допомогу при наявності скарг пацієнт щонайперше повинен звернутися до сімейного лікаря. При потребі в консультації сімейний лікар видає електронне направлення на прийом до вузьких спеціалістів. Електронне направлення – документ, по якому пацієнт може одержати медичні послуги безкоштовно, в будь якому медичному закладі, який уклав договір з НСЗУ.

 Пацієнт з електронним направленням звертається в реєстратуру консультативно-діагностичної поліклініки та записується на прийом до лікаря та (при потребі) на додаткові обстеження. Умовою безкоштовного обстеження є наявність паспорта та наявність декларації. Також можна записатись на прийом дистанційно зателефонувавши по телефону реєстратури

(03854) 3-04-08, моб.тел.: 0687049291.

 В день та час прийому пацієнт з паспортом звертається в реєстратуру консультативно-діагностичної поліклініки, де бере медичну картку амбулаторного хворого на прийом.

 Безкоштовно (при наявності електронного направлення) проводяться обстеження: рентгенологічне, ендоскопічне, ультразвукове, лабораторне обстеження, проводиться комп’ютерна томографія з та без контрастуванням та авторефрактометрія.

Рефрактометрія – це сучасний метод перевірки зору та стану очей. Комп’ютер зчитує необхідні параметри, і можна встановити наявність аномалій рефракції, катаракту, вікові зміни в оці та інше.

Холтер – ЕКГ та системний монітор артеріального тиску обстежує роботу серцево-судинної системи за добу.

Окремі медичні послуги, такі як проходження медичних оглядів та інші, у разі відсутності у громадянина укладеної декларації із сімейним лікарем в КНП “Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” надаються на платній основі, згідно затвердженого прейскуранта цін.

 Для отримання платних послуг пацієнт повинен проплатити через касу, яка знаходиться в стоматологічному відділенні (кабінет №4) або терміналі самообслуговування. Після цього записується на прийом до потрібного спеціаліста в реєстратурі консультативно-діагностичної поліклініки, або за телефоном (див. вище). На прийом звертатися згідно запису.

 

Завідувач консультативно – діагностичної

поліклініки                                                                                             Калина О.Г.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора