A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Послуги у сфері поводження з біологічними відходами, Послуги у сфері поводження з відходами групи "В"

Дата: 28.03.2024 15:23
Кількість переглядів: 10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: Послуги у сфері поводження з біологічними відходами, Послуги у сфері поводження з відходами групи "В" Код ДК 021:2015:90520000-8 - Послуги у сфері поводження з радіоактивними, токсичними, медичними та небезпечними відходами. Закупівля зареєстрована за Ідентифікатором закупівлі: UA-2024-03-14-001500-a.                                       

Обґрунтування доцільності закупівлі. Забезпечення дотримання санітарних норм і правил щодо вивезення та знищення побутового сміття та медичних відходів – є одним з обов’язків суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність. У процесі діяльності медичного закладу утворюється достатньо багато медичних, токсичних та небезпечних відходів. Своєчасно надані послуги у сфері поводження з відходами – запорука забезпечення дотримання санітарних норм та злагоджена діяльність медичного закладу.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої  замовником та обсягу фінансування.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

 

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.

 

Очікувана вартість закупівлі: 471500,00 гривень.

 

Строк поставки – 31.12.2024 р.

 

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

                  

з/п

Детальне найменування предмету закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

Технічні ( якісні )

характеристики

1.

Послуги із збирання, зберігання з подальшою передачею на оброблення , утилізацію (знищення), знешкодження небезпечних відходів – біологічних відходів

кг

180

Вартість послуг із збирання, зберігання з подальшою передачею на оброблення , утилізацію (знищення), знешкодження, здійснюється з розрахунку за 1 кг відходів.

2.

Послуги із збирання, зберігання з подальшою передачею на оброблення , утилізацію (знищення), знешкодження небезпечних відходів – відходи категорії групи «В»

кг

9600

Вартість послуг із збирання, зберігання з подальшою передачею на оброблення , утилізацію (знищення), знешкодження, здійснюється з розрахунку за 1 кг відходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора