A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні в Хмельницькій області

6 жовтня 2021 року відбувся круглий стіл «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні» . Захід відбувся у приміщенні Хмельницької обласної державної адміністрації.

12:37 07.10.2021

Надання медичної допомоги хворим на COVID-19

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України із розпорядження  від 01 жовтня № 59 ст. 6, 11, 31 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанов  Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричинену коронавірусом SАRS-СоV-2» та розпорядження в. о. Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-бїологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби СОVID-19, Олександра СКАПИ від 04.10.2021 р. № 62 за рішенням селекторної наради МОЗ України від 05.10.2021 р. включити  слідуючі заклади  охорони здоров’я області другої хвилі КНП - «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської МР, «Старокостянтинївська багатопрофільна лікарня» Старокостянтинівської МР Хмельницького району Хмельницької області, «Кам’янець-Подільська міська лікарня» Кам’янець- Подільської МР.  На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Хмельницької обласної державної адміністрації від 05 жовтня 2021 року № 30 з метою організації надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу СОVID-19, спричинену коронавірусом SАRS-СоV-2, В КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" сформовано 4 анестезіологічні медичні команди. Також забезпечено прийом та госпіталізація пацієнтів, хворих на COVID-19 з м.Старокостянтинова, Старокостянтинівської ОТГ, Миролюбненської ОТГ, Старосинявської ОТГ при зверненні.

15:55 06.10.2021

У КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» працює відділення невідкладної медичної допомоги

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» в КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» тривають роботи з реконструкції частини будівлі хірургічного корпусу під відділення екстреної медичної допомоги - ВН(е)МД.

22:52 03.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора