A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» отримала сучасний апарат для проведення ультразвукової діагностики

КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» отримала придбаний сучасний апарат для проведення ультразвукової діагностики пацієнтів з різними захворюваннями  - LOGIQP7.

13:02 23.09.2021

8 доба після надважкої операції на стравоході. Маємо перші позитивні результати.

Пройшла 8 доба з моменту оперативного втручання  у хворої з пухлиною стравоходу. Було виконано операцію Ль'юіса, яка тривала 7 годин. Післяопераційний період протікав без ускладнень, від сьогодні хвора почала харчуватись природнім шляхом.Виконано рентгенографію стравоходу з контрастуванням, де видно що контрастна речовина вільно проходить в кишечник. Для порівняння пропонуємо вам рентгенограмми до, та після операції:

15:59 14.09.2021

В хірургічному відділені КНП”Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” успішно проведено операцію типу Льюіса.

Вперше в Старокостянтинівській лікарні проведена субтотальна резекція стравоходу з одномоментною внутрішньоплевральною пластикою стеблем шлунка із комбінованого лапаротомного і правобічного торакотомного доступів з приводу ураження стравожоду пухлиною. Пухлинний процес призвів до виснаження хворої через практичну неможливість вживати їжу. Оперативне втручання, яке тривало 7 годин, відноситься до надскладних і потебувало одночасного втручання на черевній порожнині та грудній клітині. На данний момент пацієнтка знаходиться в хірургічному відділені і почуває себе задовільно.

18:48 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора