A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

ЗАПРОШЕННЯ НА РОБОТУ

КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» запрошує на роботу :

14:39 24.05.2022

«Щось летить»

На запит Повітряного командування «Захід» був розррблений у Telegrami чат-бот «Щось летить» (@rusrocketfly_bot) з авторизацією через Дію.

10:02 09.05.2022

Рідкісний випадок защемленої діафрагмальної грижі.

Хвора С. була госпіталізована в реанімаційне відділення у важкому стані зі скаргами на задишку та болями за грудиною. При первинному обстеженні хвора гемо динамічно не стабільна на рентгенограмі ознаки лівобічної пневмонії. При зборі анамнезу близько 2 х місяців тому була тупа травма живота з приводу якої у медичний заклад за допомогою не зверталась. Перебуваючи в реанімаційному відділені не зважаючи на інтенсивну терапію стан хворої без поліпшення, наростали явища задишки. В якості до обстеження було вирішено виконати КТ (ОГК) , виявлено наявність порожнистих органів в плевральній порожнині зліва. Враховуючи клінічні дані та дані обстежень за невідкладними показами хвору вирішено оперувати. Під час оперативного втручання виявлено розрив діафрагми в ділянці трикутника Бохдалека, через який з черевної порожнини в плевральну відбулась міграція поперечно ободової кишки з великим чіпцем та шлунку. В ході операції через лапаротомний розріз перемістити органи в черевну порожнину не вдалося, тому вирішено розширити доступ на ліву половину грудної клітини з перетинанням реберної дуги. Таким чином операцію закінчено переміщенням органів в черевну порожнину та ушиванням розриву діафрагми. Стан хворої після операції задовільний. ФОТО  http://starkon-surgery.zzz.com.ua/

16:44 05.05.2022

ЯК ПЕРЕЖИТИ СМЕРТЬ БЛИЗЬКОЇ ЛЮДИНИ

Скорбота – це дуже індивідуальний досвід; немає правильного чи неправильного способу сумувати за людиною, яку ви втратили. Те, як ви сумуєте, залежить від багатьох факторів, зокрема від вашої особистості та стилю подолання, вашого життєвого досвіду, вашої віри та того, наскільки значущою була втрата для вас.

16:08 01.03.2022

ЯК ДОПОМОГТИ ЛЮДИНІ, ЯКА ДУМАЄ ПРО СУЇЦИД

Суїцидальні думки можуть з’являтися як на тлі психічних розладів, зокрема депресії. Проте часом вони можуть виникати і в людини, яка досі не стикалася з ментальними проблемами. Наприклад, якщо вона зазнала сильного стресу чи перебуває у стані психічного та фізичного виснаження.

16:07 01.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора