A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

В хірургічному відділені КНП”Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” успішно проведено операцію стегново-підколінне аутовенозне шунтування.

В хірургічному відділені вперше проведена операція спрямована на збереження нижньої кінцівки від ампутації (стегново-підколінне аутовенозне шунтування) суть якої полягає у відновлені кровопостачання нижньої кінцівки шляхом використання ділянки власної вени. Оскільки артерії нижньої кінцівки значно вражені атеросклерозом, кров по них  практично не поступає до  кінцівки, що надалі приводить до гангрени останньої. Стан хворого після операції задовільний, кровопостачання відновлене.

13:11 31.01.2022

ВІДДІЛЕННЯ, КУДИ ПРИХОДЯТЬ ЗА ДІТКАМИ

Єдине відділення у будь-якій лікарні, куди запрошують повертатися знову – пологове. Бо ж народження дитини – знакова подія не лише для батьків і родини немовляти, а й для громади і цілої України.

13:17 15.01.2022

ПОДЯКА ВІД ВОЛОНТЕРІВ

Волонтерська організація  церкви «Слово Христове» в особі Комаренець Романа, Ріти та маленького  Мирончика, Мазени Влади  вітають колектив КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» з новорічними  святами, Різдвом  Христовим, Василем та Водохрещем!

14:49 14.01.2022

У КНП”Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” розпочав роботу судинний хірург

В хірургічному відділені КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" розпочав роботу судинний хірург, який займається проблемами кровопостачання верхніх та нижніх кінцівок, патологією сонних артерій. Виконуються оперативні втручання на судинах кінцівок, які попереджують ампутацію при таких ускладненнях як гангрена. Успішно проводяться операції при варикозно розширених венах нижніх кінцівок, такі як відкрита венектомія, ендовенозна лазерна коагуляція (ЕВЛК), склеротерапія. За допомогою сучасних технологій успішно лікуються трофічні виразки нижніх кінцівок, які довго не гояться. На теперішній час вже виконані перші операції з приводу артеріальних тромбозів нижніх кінцівок, пацієнти врятовані від неминучої гангрени та ампутація.

12:55 15.12.2021

Допомога у транспортуванні ємкості для зберігання рідкого медичного кисню

13 грудня  приватний підприємець Придворницький Сергій Анатолійович надав транспорт для доставки ємкості з міста Київ для КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» для зберігання рідкого медичного кисню. Дякуємо за добрі справи, які не залишаються непоміченими. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Також дякуємо за допомогу у транспортуванні самої ємкості старшому лейтенантові, начальнику групи газозабезпечення військової частини А-2502, Старушко Ярославу Сергійовичу.

09:15 14.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора