A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

ВПЕРШЕ в КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" з правої нирки видалено (караловидний камінь) великих розмірів. Операція була виконана через трансабдомінальний мінідоступ урологом та хірургом сумісно.

В хірургічне відділення поступила хвора Н 65 років із скаргами на болі в попереку, підвищення температури тіла до 38 С. В урологічному відділені Хмельницької обласної лікарні було виконано контактну літотрепсію , яка не дала бажаного результату. Після консультації уролога КНП"Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні" хворій було запропоновано оперативне лікування в об'ємі : трансабдомінальна правобічна нефролітотомія через мінідоступ, нефростомія та стентування правого сечоводу. Після згоди хвора була прооперована, операція пройшла успішно.

16:30 04.08.2022

Апарат для лабораторних досліджень GeneXpert для швидкої діагностики захворювань на туберкульоз

 Апарат  для лабораторних досліджень GeneXpert для швидкої діагностики захворювання на туберкульоз КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" отримала від держави безкоштовно.

11:43 15.07.2022

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ !

Сьогодні ми відзначаємо День Конституції. І, водночас, захищаємо країну від ворога, який намагається її знищити. Та 26 років тому парламент назавжди закарбував волю українців жити у власній незалежній державі. Конституцією утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

14:49 28.06.2022

На Хмельниччині у Шепетівському районі зафіксували перший у цьому році випадок укусу гадюки

На Хмельниччині у Шепетівському районі зафіксували перший у цьому році випадок укусу гадюки. Про це повідомили у районному відділі держустанови "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України". Повідомляється, що нещодавно до Шепетівської багатопрофільної лікарні звернулася людина, яку вкусила отруйна змія. Додають: лікарі провели симптоматичне лікування, адже протизміїної сироватки немає у наявності.

08:39 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора