A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

Благодійна допомога

Адміністрація КНП«Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» висловлює щиру подяку Церкві адвентистів сьомого дня, в особі пастора Романа ГУЛЕЯ, за надану благодійну допомогу у вигляді анестезіологічного набору для інтубації трахеї для використання з метою надання якісної медичної допомоги мешканцям громади. Щиро вдячні Вам та прихожанам за підтримку.

21:33 04.04.2024

Благодійна допомога

Адміністрація  КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"  висловлює щиру подяку Руслану Андрусенку та благодійному фонду "Серцем і руками" за безкорисну гуманітарну допомогу нашій лікарні у вигляді:

12:41 22.02.2024

Колектив КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» вітає лікаря-офтальмолога Валентину Оріщину з нагоди присвоєння звання "Заслужений лікар України"

Шановна Валентино Василівно, прийміть найщиріші вітання від колективу КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» з нагоди присвоєння Вам почесного звання "Заслужений лікар України".

10:15 19.01.2024

Службове житло для сім'ї лікарів Шевлюк

За сприяння міської влади, для покращення кадрового потенціалу в лікарні, а саме залучення лікарів, висококваліфікованих спеціалістів, потреба в яких наявна в лікарні, а саме лікаря-отоларинголога та лікаря-офтальмолога, було виділено службове житло для сім'ї Шевлюк.

12:28 24.11.2023

Вперше у хірургячному відділені застосовано апаратний шов при резекції прямої кишки.

Хворий Н. прооперований в хірургічному відділені з приводу захворювання прямої кишки. В даному випадку ,вперше  застосований апаратний шов. Це дало змогу значно скоротити час операції та суттєво зменшити перебування пацієнта в стаціонарі.   

15:46 21.11.2023

Благодійна допомога

Адміністрація  КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"  висловлює щиру подяку Тарасу Іванову - голові правління Громадської організації "Україна в огні" за безкорисну гуманітарну допомогу нашій лікарні у вигляді візків інвалідних. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка для пацієнтів нашого закладу.

12:21 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора