A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

Благодійна допомога

   Колектив КНП “Старокостянтинівська багатопрофільної лікарні” висловлює щиру подяку Рябчуну Олександру Івановичу за надану гуманітарну допомогу у вигляду меблів для медичних кабінетів лікарні, що покращить матеріальний стан лікарі та забезпечення пацієнтів. В період війни медичні установи відіграють одну з ключових ролей в забезпеченні першочергових послуг населенню.

08:11 10.05.2023

Надання амбулаторної вторинної медичної допомоги дорослим та дітям.

  Щоб отримати швидко та в необхідній кількості медичну допомогу при наявності скарг пацієнт щонайперше повинен звернутися до сімейного лікаря. При потребі в консультації сімейний лікар видає електронне направлення на прийом до вузьких спеціалістів. Електронне направлення – документ, по якому пацієнт може одержати медичні послуги безкоштовно, в будь якому медичному закладі, який уклав договір з НСЗУ.

14:14 02.05.2023

Створено Національний портал з імунізації

ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” засвідчує інформує про те, що в Україні створено Національний портал з імунізації vaccine.org.ua. Портал розроблено за ініціативи Голови Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики Федора Лапія та за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та ДУ «Центр громадського здоров’я» МОЗ України. Він створений з метою покращення інформування населення та популяризації як рутинних щеплень серед дітей та дорослих, так і вакцинації проти COVID-19 в Україні та запобіганню вакцинокерованим захворюванням шляхом поширення публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників.

08:11 01.05.2023

Всеукраїнський день боротьби з меланомою

Меланома — одне з найбільш небезпечних онкологічних захворювань, при якому злоякісні клітини розповсюджуються через лімфу і кров майже у всі органи. Пухлина розвивається з меланоцитів — клітин, що продукують пігмент меланін. Меланома завжди є злоякісним новоутвором і схильна до бурхливого метастазування.

10:23 24.04.2023

Міжнародний день боротьби з гемофілією

Міжнародний день боротьби із цією хворобою відзначають щорічно 17 квітня з 1989 року на честь засновника Всесвітньої федерації гемофілії Френка Шнайбеля, який народився саме в цей день. В усьому світі відбуваються заходи, покликані сприяти покращенню якості життя хворих на гемофілію.

08:16 17.04.2023

В хірургічному відділені КНП”Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” отоларингологом виконано видалення гортані при раку. Також проводиться діагностика та хірургічне лікування ЛОР-захворювань у дорослих та дітей

На базі хірургічного відділення проводиться діагностика та хірургічне лікування ЛОР-захворювань у дорослих та дітей. Оперативні втручання високого ступеня складності виконуються із залученням сучасного ендоскопічного обладнання, хірургічного лазера та інших мікрохірургічних технік, що дозволяє в короткий термін позбутися захворювань та повернутися до активного способу життя.

13:47 08.04.2023

Всесвітній день здоров'я

7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета святкування — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. Згідно зданими вчених, здоров'я залежить від багатьох чинників: більше ніж на 50% воно обумовлено способом життя людини, близько 40% — соціальними й природними умовами життя, 10% становить спадковість. Геніальний лікар і філософ Давнього світу Гіппократ стверджував, що яка діяльність людини, такою вона і є, такі і її хвороби. Висновок такий — необхідність вести здоровий образ життя була актуальною як в стародавньому світі, так і сьогодні, тому що він (здоровий образ) — є однією з найвагоміших умов та чинників формування, збереження і зміцнення здоров'я навіть у складних екологічних і соціально-економічних умовах, забезпечує високу працездатність, добре самопочуття, ефективну адаптацію до змін довкілля.

08:47 07.04.2023

Як стабілізувати свій емоційний стан під час війни.

Більше року повномасштабна війна присутня у нашому житті, вона змінила його одночасно й докорінно. Навіть у тих регіонах де не ведуться активні бойові дії, люди важко сприймають жахливі події які зараз проходять в Україні. З’являються такі симптоми:

08:45 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора