A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

Закуплено сучасні гінекологічні-ліжка для акушерського-гінекологічного відділення

За сприяння міського голови Миколи Мельничука, за кошти місцевого бюджету, було закуплено 2 комплекти сучасних гінекологічних ліжка JMM 02, обладнаних сучасною комплектацією, в тому числі пульсоксиметрами G1B. Гінекологічні ліжка, на загальну вартість 599 842 грн., вже запрацювали на службі здоров'я жінок міста Старокостянтинів! Варто зазначити, що з моменту введення в експлуатацію гінекологічних ліжок, за їх допомогою, було проведено 6 пологів.

10:14 06.10.2023

МОЗ: зміни щодо відпуску пільгових наркотичних лікарських засобів в рамках місцевих бюджетів

Наказом МОЗ України від 21 липня 2023 року № 1333, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07 серпня 2023 року за № 1332/40388, (далі – Наказ) були внесені зміни до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19 липня 2005 № 360 «Про затвердження Правил виписування рецептів на лікарські засоби і медичні вироби, Порядку відпуску лікарських засобів і медичних виробів з аптек та їхніх структурних підрозділів, Інструкції про порядок зберігання, обліку та знищення рецептурних бланків», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 липня 2005 року за № 782/11062. Цей наказ на сьогодні ще не набрав чинності. Набрання чинності цього наказу очікується у вересні поточного року, про що буде поінформовано додатково.

10:40 31.08.2023

Благодійна допомога

Від адміністрації КНП “Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” висловлюєм щиру подяку благодійній організації "UAID Direct + Peace For Ukraine" (Франція, м. Леон) за безкорисну гуманітарну допомогу нашій лікарні у вигляді медикаментів, перев’язувальних матеріалів, виробів медичного призначення, засобів особистої гігієни пацієнтів. Також, окрему подяку висловлюємо сеньйору Олів’є за доставку гуманітарної допомоги. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка для пацієнтів нашого закладу. Складові гуманітарного вантажу будуть одразу розподілені по відділеннях лікарні.

17:45 28.08.2023

Візит лабораторних фахівців

З метою оцінки організації роботи лабораторної мережі з діагнстики туберкульозу, надання організаційної-методичної допомоги на місцях та в рамках підготовки лабораторії з діагностики туберкульозу до міжнародної акредитації на відповідність вимогам стандарту ДСТУ EN ISO 15189:2015 проведено візит міжнародного експерта Супранаціональної лабораторії ВООЗ Сагальчика Евгенія у супроводі представників Центру та Всесвітньої організації охорони здоровʼя до КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня".  В лікарні функціонує апарат для лабораторних досліджень GeneXpert для швидкої діагностики захворювання на туберкульоз.  Система GeneXpert дає можливість одночасно виявляти молекулярно-генетичним методом збудник у мокротинні і визначити чутливість мікробактерій туберкульозу до рифампіцину. Це дозволяє протягом 2 годин визначити, чи є в мокротинні ДНК мікробактерії туберкульозу та з перших днів призначити пацієнту адекватну терапію. У 2023 виявлено цим методом 6 хворих на туберкульоз та направлено на лікування.

15:30 28.07.2023

Електронна платформа "МРІЯ": протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

Департаментом кіберполіції розроблено електронну платформу «МРІЯ», яка створена для об'єднання проектів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основна мета проекту с протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

16:16 28.06.2023

Інформаційна гігієна, як допомога у стабілізації психоемоційного стану

Більше року український народ продовжує чинити опір повномасштабній російській збройній агресії, але важливою частиною сучасної війни є інформаційний фронт у медіа та інтернет просторі. Інформація безпосередньо впливає на наш психоемоційний стан. Завдяки актуальній та точні інформації ми можемо ефективно діяти та уникати небезпеки, однак викривлена, спотворена, застаріла чи неправдива інформація - несе шкоду, примушує хвилюватися, вчиняти непотрібну активність, ставить наше життя у небезпеку.

09:48 25.05.2023

Зустріч до Дня Героя

Сьогодні з нагоди Дня Героя КНП “Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” відвідала голова Хмельницької обласної ради Віолета ЛАБАЗЮК, яка спільно із представниками депутатського корпусу обласної ради, міським головою Миколою МЕЛЬНИЧУКОМ, представниками виконавчого комітету міської ради, представниками депутатського корпусу міської ради, привітала наших Героїв із святом та побажала стійкості, витримки, вірного кохання, міцної дружби здоров'я та найшвидшого видужання, а також мирного неба та Перемоги нам усім.

11:03 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора