A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"
Omnium atrium medicina noblissima est (З усіх наук медицина – найблагородніша)

Новини

На Хмельниччині дещо уповільнилися темпи поширення COVID-19

За тиждень з 19 до 25 вересня 2022р. у Хмельницькій області підтвердили 2776 випадків COVID-19. Це майже на півтори сотні більше хворих, ніж попереднього тижня. Однак ситуаціядещо краща, якщо порівнювати з динамікою кількох тижнів з кінця серпня до середини вересня.

19:30 29.09.2022

Стоматологічне відділення КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» отримала сучасні стоматологічні установки

Стоматологічне відділення КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» отримала сучасні стоматологічні установки, на яких команда з професійних лікарів-стоматологів-дитячих надають такі стоматологічні послуги: - Первинний огляд та оцінка стану стоматологічного здоров’я дітей; - Ургентну і планову допомогу дітям до 18 років з необхідними супутніми інструментальними дослідженнями та своєчасним знеболенням на всіх етапах діагностики та лікування; - Хірургічне втручання під час надання ургентної та планової стоматологічної допомоги дітям; - Обов’язкові медичні профілактичні огляди учнів загальноосвітніх навчальних закладів, а також дітей до 6 років. Перераховані послуги входять до пакету медичних послуг «Стоматологічна допомога дорослим та дітям» та для дитячого контингенту надаються безкоштовно, так як за них оплачує Національна служба здоров’я України. Діти-наше світле майбутнє!

19:30 29.09.2022

На Хмельниччині зростає кількість нових хворих на COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ України за тиждень з 5 до 11 вересня 2022р. у Хмельницькій області зареєстровано 1928 осіб з підозрою на COVID-19. У порівнянні з попереднім тижнем, кількість нових хворих зросла більш як на третину. Кожен 5-й з тих, хто занедужав - це дитина. Із підозрою на COVID-19 на минулому тижні до закладів охорони здоров'я Хмельницької області довелося госпіталізувати 159 громадян, виписані після одужання - 1068 осіб.

19:29 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора